Det er ikke sikkert du kender Logio, men vi er ganske sikre på at du kender vores kunder. De er Danmarks eller Nordens førende i deres respektive brancher så uanset om du drives af lysten til at udvikle logistikken hos de største detailkæder, et bryggeri, en lufthavn eller i en helt anden branche – så har vi et inspirerende job til dig.

Sæt dit præg i et stærkt miljø

Logio Consulting A/S er en specialiseret rådgiver indenfor områderne Supply Chain Strategy, Supply Chain Sites og Supply Chain Systems. Sammen med nogle af landets bedste logistikkonsulenter får du mulighed for at være med til drive udviklingen hos spændende kunder. Vi arbejder tæt sammen og inspirerer hinanden i udviklingen af de løsninger, der indfrier potentialet i kundens forsyningsnetværk. Du lærer hele tiden og bygger på, men vi forventer også at du kan styrke Logio yderligere – fagligt så vel som med din personlighed.  

I Logio får du lov til at arbejde med en stor faglig bredde, blive udfordret og er aktivt med til at udvikle vores virksomhed. Der er højt til loftet, omgangstonen er uhøjtidelig og du kommer med på et hold af ligesindede, der brænder for at skabe de bedste resultater for kunden.

Vær med til at udpege retningen fra idégenerering til implementering

Som konsulent i Logio er du med til at lede logistikprojekter af forskellig størrelse og kompleksitet og af både strategisk og operationel art. Du bidrager i hele processen gennem analyse, konceptudvikling og kravspecifikationer til implementering og idriftsættelse.

Vores kunder er selv videnstunge virksomheder, og det stiller store krav til, at vi som rådgivere kan bringe øget værdi til projektet. Du er derfor god til hurtigt at få kundens forretning ”ind under huden” og gennemføre en analyse af udfordringerne. Din erfaring, i kombination med en naturlige nysgerrighed og kreativitet, sætter dig i stand til at udvikle nye innovative løsninger for kunden og i implementeringsfasen er du vedholdende med øje både for helheden og detaljen. Gennem hele processen er du med til at holde projektet på sporet i relation til aftalt leverance, kvalitet, deadlines og budget. Projekterne løses selvfølgelig i tæt samarbejde med dine kollegaer og kundens nøglemedarbejdere.

Resultatorienteret logistikprofil med stærke kompetencer

  • Du er formodentlig uddannet ingeniør eller cand.merc.
  • Du har en veludviklet viden om alle elementer og processer i større forsyningsnetværk.
  • Du har min. 3 års erhvervserfaring, gerne fra konsulenthus eller rådgivende ingeniørvirksomhed.
  • Du har stærke analytiske evner og en struktureret arbejdsform.
  • Du har en praktisk tilgang og bevæger dig utvunget mellem strategisk, taktisk og operationelt niveau.
  • Du er udadvendt af natur, går forrest og er en person andre gerne vil bruge tid sammen med.
  • Du er lyttende og empatisk kombineret med en sund kritisk sans.
  • Du kan både arbejde selvstændigt og i mindre teams.
  • Du har dansk som hovedsprog og behersker engelsk på højt niveau, både i skrift og tale.

Logio Consulting kort fortalt

Vi er en velkonsolideret virksomhed med vækstambitioner, som siden 2010 har rådgivet nogle af de største danske virksomheder omkring Supply Chain Strategy, Supply Chain Sites og Supply Chain systems. Vi har base i Gentofte, men arbejder også hos vores kunder såvel som fra vores hjemmekontorer.

Du kan læse mere om Logio på www.logio.dk ligesom du naturligvis er velkommen til at kontakte Jacob på +45 2968 5442 for en uforpligtende snak.

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes til CEO Jacob Leth Nielsen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..